Toekomstmakers

Waar bent u trots op als Rozenburger en wat wilt u anders zien in Rozenburg? Wij houden regelmatig een DIA/oog om te praten over de toekomst van Rozenburg. Welke activiteiten mist u en welke activiteiten willen we behouden en zorgen dat veel meer mensen hiervan gebruik kunnen maken.

Daarnaast bieden we binnenkort een programma aan met een carrousel van workshops waarin wij u samen met andere organisaties wegwijs maken in hoe je je eigen idee alleen of samen met anderen praktisch uitvoerbaar maakt. Van idee naar activiteit in Rozenburg. 

We zijn ook op zoek naar Rozenburgers die trots zijn op Rozenburg en dit graag zouden willen vertellen van jong tot oud. Al deze verhalen gaan we op een leuke manier laten zien in Rozenburg. Wil je je verhaal kwijt over Rozenburg, stuur dan een mail naar e.de.nie@diarozenburg.nl

Waar wordt je nou gelukkig van in Rozenburg, de geluksroute van Rozenburg willen we graag samen met Rozenburgers opzetten. Heb je een idee of weet je waar je gelukkig van wordt, stuur dan een bericht naar e.de.nie@diarozenburg.nl.