Wie wil handiger worden met digitale apparaten?

Training

In de huidige wereld is het steeds belangrijker om handig te worden met digitale apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets. Maar we begrijpen dat dit soms een uitdaging kan zijn.

Daarom organiseert DIA Rozenburg, in samenwerking met de Rozenburgse organisatie Virtual With You, speciale bijeenkomsten die rekening houden met uw behoeften en tempo.

Binnenkort begint een training die bestaat uit 4 bijeenkomsten van elk 2 uur. U kunt ervoor kiezen om alle bijeenkomsten bij te wonen, of slechts aan een of meerdere ervan deel te nemen.

 

Maak u geen zorgen als u een beginner bent; we beginnen bij het begin.

Tijdens deze bijeenkomsten leren we u stap voor stap de basisvaardigheden voor het gebruik van digitale apparaten, en we besteden speciale aandacht aan het veilig gebruik ervan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over online bedreigingen. Of u nu weinig ervaring heeft met digitale apparaten of gewoon meer vertrouwen wilt opbouwen, deze training is geschikt voor iedereen.

 

Vergroot uw digitale vaardigheden

De bijeenkomsten vinden plaats in een vertrouwde omgeving in het Huis van de Wijk in de Lekstraat 2-4 en worden geleid door Samantha Rijsdijk, oprichter van Virtual With You. Het beste van alles is dat er geen kosten aan verbonden zijn, maar let op, er is wel een maximum aantal deelnemers per bijeenkomst. Wees er snel bij, want vol is vol.

 

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden plaats van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende data:

  • 9 november: Installatie en gebruik van Digi-D
  • 16 november: Functies van de mobiele telefoon, het installeren van apps en veiligheid op de smartphone
  • 23 november: Gebruik van e-mail en digitale veiligheid op de computer
  • 30 november: Online bankieren

 

Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@virtualwithyou.nl of bel naar 06-83 92 13 38 om u vandaag nog aan te melden en ontdek hoe u op uw eigen tempo het meeste uit uw digitale apparaten kunt halen.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met Mireille David van DIA Rozenburg via m.david@diarozenburg.nl of bel naar 06-53139376.

We zijn er om u te helpen.