Rouw na verlies

Gratis voor klanten van VGZ met het Rotterdampakket

In Rouw na verlies word je bijgestaan in de verwerking van een zwaar verlies. Je leert over het rouwproces en hoe je het verlies een plek kunt geven.

Een luisterend oor

Een zwaar verlies kan je het gevoel geven niet meer verder te kunnen met leven. Een gevoel van onrecht en verdriet zijn emoties die vaak voorkomen en die ervoor kunnen zorgen dat de verwerking moeilijk verloopt. Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten die je misschien niet als rouwen herkent, zoals slechter slapen, sneller je geduld verliezen en minder zin hebben in dingen die je anders leuk vond. Met de juiste ondersteuning en een oprecht luisterend oor van een professional, kun je leren om het verdriet te dragen.

Gratis met VGZ Rotterdampakket

Rouw na verlies wordt aangeboden in groepsvorm en heeft 5 bijeenkomsten. Rouw na verlies is voor klanten van VGZ met een Rotterdampakket gratis te volgen. Heb je geen VGZ Rotterdampakket? Dan kost Rouw na verlies 100 euro per persoon.

Delen en verwerken

Wanneer je een verlies meemaakt kun je vaak het gevoel hebben alleen te willen zijn, omdat niemand voelt wat jij voelt. Maar, het delen van je gevoel kan goed helpen bij de verwerking en kan het zware gevoel dragelijker maken. Je kunt in groepsvorm, met elkaar en onze deskundige, jouw ervaring delen en in gesprek gaan. We behandelen het rouwproces en wat daarbij komt kijken. Ook leer je wat je kunt doen om jezelf te helpen in jouw rouwproces.

Meer weten over Rouw na verlies?

Meer weten over Rouw na verlies? Neem dan contact op met Catherine McGivern via c.mcgivern@avantsanare.nl of Marit van der Riet via m.vanderriet@avantsanare.nl of bel naar ons algemene nummer 085 - 04 99 100.

Bekijk ook onze website: https://avantsanare.nl/rouw-na-verlies-rotterdam-vgz/