De Grote Digitale BingoSHOW 2 met Eric en Karina

12 mei: Een online avondje uit voor 8 tot 88 jarigen.

Wat hebben de bingokaarten voor jou in petto? Ben je het thuis zitten zat en heb je wel zin in een leuke avond? Doe dan mee met de Grote Digitale BingoSHOW 2 met Eric en Karina. We gaan dansen, lachen én zingen. Er is een prijzenpakket t.w.v 200 euro te winnen! Wees er snel bij want er zijn maar 100 bingokaarten. Een bingopakketje kost 2 euro, dit is inclusief 2 bingokaarten, een drankje en iets lekkers.

Je hoeft je huis niet uit.

Het is een avond voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt thuis de hele show volgen via ZOOM, de prijzen worden die week nog bij je thuis gebracht. De bingokaarten zijn verkrijgbaar in de Lekstraat 2-4 in Rozenburg op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 09.00 en 15.00. Lukt dit niet, dan worden de kaarten thuis bezorgd.

Aanmelden + informatie

Datum: 12 mei om 19.30 via ZOOM

De bingopakketjes zijn verkrijgbaar op de maandag, dinsdag en vrijdag in de Lekstraat vanaf vrijdag 16 april. Als dit niet lukt, dan worden de kaarten thuis langs gebracht. Aanmelden kan via Nadja van Rems via n.van.rems@diarozenburg.nl of via whatsapp 06 53 13 93 76.

Let op: er zijn 100 bingokaarten beschikbaar, wees er dus snel bij (1 bingokaart per persoon). Een bingopakketje kost 2 euro, dit is inclusief 2 bingokaarten, een drankje en iets lekkers.

Help! Ik ben niet zo online of digitaal, wat nu?

Wil je meedoen maar weet je niet hoe ZOOM werkt? Geen probleem, DIA komt helpen. Stuur een berichtje naar Nadja van Rems en een van de DIA buurtcoaches komt je helpen. Je krijgt o.a. een filmpje toegestuurd met technische instructies én je kunt vragen stellen in de WhatsApp groep. Om zeker te zijn dat alles werkt doen we ook nog een try-out, waarbij we alle techniek samen uitproberen. De try-out is op 10 Mei om 19.00 uur.