Sjoelen, darten, koersbal + virtual reality voor jong en oud

Doe mee met de Spelletjesmiddag op 25 oktober op ‘t Penta College in Rozenburg.

Zin in een leuke middag? Doe mee met de Spelletjesmiddag op 25 oktober op ‘t Penta College in Rozenburg. Een gezellige middag voor jong en oud.

Wie wil handiger worden met digitale apparaten?

Training

In de huidige wereld is het steeds belangrijker om handig te worden met digitale apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets. Maar we begrijpen dat dit soms een uitdaging kan zijn.

Daarom organiseert DIA Rozenburg, in samenwerking met de Rozenburgse organisatie Virtual With You, speciale bijeenkomsten die rekening houden met uw behoeften en tempo.

Doe mee met de cursus Empowerment & Beweging

Zorg goed voor jezelf: je bent het waard!

In deze cursus leer je goed voor jezelf zorgen. Je gaat je gezonder voelen, krijgt een gezonder gewicht en meer zelfvertrouwen. 

 

 

Een zomer vol plezier in Rozenburg

DIA's Zomerprogramma 2023 loopt van donderdag 6 juli tot en met vrijdag 18 augustus.

Deze zomer organiseert DIA weer allerlei sport, kunst & cultuur en creatieve activiteiten voor kinderen en ouderen.

Kom naar het Fit Festival Rozenburg 2023

WOENSDAG 17 mei 13.00 – 17.30

Ontdek tijdens het Fit Festival Rozenburg alles over een gelukkige en gezonde leefstijl.

Rouw na verlies

Gratis voor klanten van VGZ met het Rotterdampakket

In Rouw na verlies word je bijgestaan in de verwerking van een zwaar verlies. Je leert over het rouwproces en hoe je het verlies een plek kunt geven.

Omgaan met stress

Gratis voor klanten van VGZ met het Rotterdampakket

In Omgaan met stress leer hoe stress werkt, hoe je de signalen kan herkennen en wat je kan doen bij te veel stress. Ook oefen je met minder piekeren, meer ontspannen en positief leven.

Helpende handen aangeboden

Maak gebruik van de Klusdienst, het Repair Café of het Naaiatelier.

Heeft u weleens klusjes die u zelf niet meer (goed) kunt? Maak dan gebruik van de Klusdienst van DIA en Ressort.

De Klusdienst zet klussers in voor ouderen die niet zo makkelijk meer uit de voeten kunnen. Denk hierbij aan kleine reparaties, lampjes ophangen, een gaatje boren, kleine meubels in elkaar zetten, plintjes plakken, muurtje verven, dorpels vervangen, etc. Het gaat hierbij om klussen die niet in het serviceabonnement van de woningbouw vallen.

Save the date: Fit Festival op 17 mei

Zet 'm alvast in de agenda

Wegens groot succes wordt ook dit jaar een Fit Festival, voorheen Gezondheidsmarkt, georganiseerd door welzijngsorganisatie DIA Rozenburg. Noteer daarom woensdag 17 mei alvast in uw agenda. Het Fit Festival is van 13.00 – 17.30 uur in de bibliotheek aan de Molenweg 20. Er zal een grote variatie aan stands aanwezig zijn, waaronder een stand van Praktijk Blankenburg. Daar kunt u o.a. uw bloeddruk, suiker en gewicht laten checken. Er zullen ook activiteiten voor kinderen georganiseerd worden.

Heeft u vragen over het Fit Festival? Neem dan contact op via m.david@diarozenburg.nl

Leuke dingen doen in Rozenburg

Al onze activiteiten op een rij

DIA Rozenburg biedt het gehele jaar leuke activiteiten aan voor volwassenen. Meld je aan en doe mee.

Of je nu houdt van boksen of aarde onder je vingers, er is bij DIA altijd wat te doen.Wat denk je van een bakkie koffie drinken, wandelen, stoelgym, boksen of zwemmen? Misschien ben je creatief en  ga je liever op naaicursus, knutselen of wil je leren dichten als een Spoken Word artiest? Het kan allemaal!

Samen een hapje eten?

Schuif lekker aan.

Samen een hapje eten en nieuwe mensen leren kennen? DIA Rozenburg organiseert iedere 2e dinsdag van de maand een brunch en iedere laatste donderdag van de maand een diner.

Opvoeden & zo

Start op maandag 13 februari 2023

Wat doe ik als mijn kind niet luistert? Is het normaal dat ik de hele dag politieagentje moet spelen? Ben ik niet te streng?

Herkenbaar? Opvoeden & Zo is een training voor ouders van kinderen op de bassischool die te maken hebben met alledaagse opvoedvragen en- problemen.

Kickboksen voor 40+'ers

Gratis werken aan lichaam en geest

Kickboksen is goed voor je. Of je nu een beginner bent of veel vechtsport ervaring hebt. Je werkt aan je conditie en verminderd stress. Daarnaast ontwikkel je spieren en wilskracht. Sporten helpt je mentaal en fysiek fitter en gezonder te worden.

Bakkie koffie en knutselen?

Kom naar DIA's Creatieve Koffieochtend

Neem iedere dinsdagochtend gezellig deel aan de creatieve koffieochtend in DIA's Huis van de Wijk.

Ben je creatief en vind je het ook leuk om te kletsen en contact met anderen te hebben? Kom dan langs om kennis te maken bij de creatieve koffieochtend. Je mag zelf creatieve materialen meenemen of gebruik maken van de materialen die bij DIA aanwezig zijn.

Leuke dingen doen in de winter

DIA Rozenburg maakt het Winterprogramma bekend.

Deze winter hoef je niet stil te zitten. Van 20 december t/m 5 januari heeft DIA Rozenburg een leuk winterprogramma samengesteld.

Doe mee met het Rozenburgse Geluksonderzoek

En win een mooie prijs.

Finnen zijn voor het vijfde jaar op rij de gelukkigste mensen ter wereld. Nederland staat, net als vorig jaar, op de vijfde plek. Bijna 9 op de 10 Nederlanders van 15 jaar of ouder zeggen gelukkig te zijn. Dit aandeel is al jaren zeer stabiel. Maar hoe staat het met het geluk van Rozenburgers? Zijn ze gelukkig of relatief ongelukkig?

Gratis workshop over en voor jonge mantelzorgers

You never care alone

Een workshop waarin jongeren kennismaken met het begrip mantelzorger en leren om fysiek en mentaal gezond te blijven, als zij zorgen voor een ander. Deze workshop is speciaal gericht op jongeren in de bovenbouw van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. De workshop zorgt voor begrip, waardering en steun in de klas. 

Potje voetbal, huiswerkbegeleiding, meidenavond, S.W.A.T. & meer voor kids en jongeren

DIA's programma voor kids en jongeren

Spelletje doen op het Cruyff Court, samen knutselen of gewoon je hart luchten bij een van de buurtcoaches?

Doe mee met de workshop Ont-spannen

6 oktober + 18 november 2022

Samen met Jannie Mabelis organiseert DIA Rozenburg twee workshops gericht op ontspanning. Met eenvoudige oefeningen leert Jannie je je lichaam ontspannen. De workshop richt zich vooral op het ontspannen van de kleine gezichtsspiertjes. Hierdoor worden de vastgezette emoties (die goed op het gezicht te lezen zijn) los gelaten. De workshop wordt ondersteund met rustgevende muziek. De ontspanningsoefeningen zijn goed toe te passen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

Kom naar het Fit Festival in Rozenburg

Woensdag 7 september van 13:00 – 20:00

Ontdek tijdens het Fit Festival Rozenburg alles over een gelukkige en gezonde leefstijl. Tijdens deze gezondheidsmarkt maak je kennis met allerlei activiteiten rondom geluk, gezondheid en je fit voelen.

Tips voor kinderen en ouderen bij hitte

Blijf koel bij hoge temperaturen (Nationaal Hitteplan)

Vanaf maandag worden er temperaturen van 30°C of hoger voorspeld en wordt waarschijnlijk het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Voor een aantal kwetsbare doelgroepen, met name ouderen en mensen met een chronische aandoening, vormt aanhoudend warm weer een risico voor de gezondheid. Preventieve maatregelen bestaan uit voldoende water drinken, koelte opzoeken en beperking van lichamelijke inspanning.

Doe mee met de Summerschool 2022

Sport, kunst & cultuur en creatieve activiteiten voor jong en oud.

De Summerschool 2022 is van maandag 11 juli tot en met donderdag 18 augustus. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden van jong tot oud. Er zijn allerlei leuke activiteiten zoals dans, sport, knutselactiviteiten maar ook workshops rondom ontspanning en een gezonde leefstijl.

 

Kom naar Au!derdom

Theatervoorstelling op 19 mei

Kom naar Au!derdom, een theatervoorstelling over het verborgen leed van ouderen op 19 mei.

De voorstelling gaat over het overschrijden van grenzen. We worden allemaal een dagje ouder en kunnen onverhoopt geconfronteerd worden met grensoverschrijdende situaties. Dit betreft een educatieve voorstelling waar je allerlei tips kunt ontvangen hoe je hiermee om kunt gaan als je dit signaleert bij een ander of bij jezelf. Deze theatervoorstelling is een samenwerking met theater in Feite.

 

Uitnodiging: 3e Conferentie Gezondheid, Welbevinden en Duurzaamheid

12 mei 2022 • 12:30 uur • EIC Mainport

Samen maken we Rozenburg gezonder en duurzamer. Dat doen we niet alleen, maar met vele netwerkpartners, actieve bewoners en ondernemers samen. Graag nodigen we je uit voor de 3e Conferentie Gezondheid, Welbevinden en Duurzaamheid. Tijdens de conferentie staat één doel voorop: het bevorderen van gezondheid en welbevinden van de Rozenburger.

Uitnodiging: Conferentie Gezondheid, Welbevinden en Duurzaamheid

12 mei 2021

Graag nodigen wij jullie uit op donderdagmiddag 12 mei, voor de 3e Conferentie Gezondheid, Welbevinden en Duurzaamheid. Met netwerkpartners en actieve bewoners en ondernemers willen wij werken aan een gezamenlijk overstijgend doel: het bevorderen van gezondheid en welbevinden van de Rozenburger. De Conferentie organiseren we in samenwerking met de gemeente Rotterdam, vrijwilligers en partnerorganisaties. Een deel van het nieuwe jaarplan zal samen met netwerkpartners verder worden ingevuld. Dit stuk wordt opgehaald tijdens de Conferentie aan de hand van thematafels. 

Maandelijkse Meditatie

Mediteer maandelijks mee met DIA

Wil je leren ontspannen en makkelijker omgaan met stress? Kom dan naar de maandelijkse meditatiesessies bij DIA.

Iedere maand kun je meedoen met een geleide meditatie met een thema. Meedoen is gratis.

Feestelijke opening Cruyff Court in Rozenburg

Woensdag 6 april 2022 van 14.30 – 17.00 uur

Op woensdag 6 april 2022 vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom op het Cruyff Court aan de Laan van Nieuw Rozenburg voor het bijwonen van de officiële ingebruikneming van het Cruyff Court.

Gratis Energiebox010 voor Rozenburgse huishoudens met laag inkomen

Extra maatregelen om energiearmoede tegen te gaan

Rozenburgers met een laag inkomen kunnen vanaf 7 maart de gratis Energiebox010 ophalen. De doos zit vol energiebesparende producten, waarmee zij per jaar tot 180 euro kunnen besparen op hun energierekening en hun woning kunnen verduurzamen.

DIA blijft zich inzetten voor het geluk en de gezondheid van Rozenburg!

Nieuwe welzijnsopdracht ‘Heel de stad’ opnieuw gegund aan DIA.

Met trots en blijdschap kunnen wij, DIA Rozenburg, aankondigen dat we de komende jaren in Rozenburg actief blijven als welzijnsaanbieder binnen de welzijnsopdracht ‘Heel de stad’. DIA Rozenburg is een combinatie van Dona Daria, InMovement, Avant sanare en onderaannemer Miero Jongerenwerk en is sinds 2018 actief in Rozenburg. Binnen de nieuwe opdracht zal er nog meer focus liggen op ouderen, jongeren, Rozenburgers in een kwetsbare positie en de samenwerking in de wijken. Onze opdracht gaat in op 1 juni 2022. We kijken er naar uit om samen met netwerkpartners, bewoners, ondernemers en vrijwilligers de opdracht vorm te geven. 

MAART = GELUKSMAAND

Doe mee met leuke activiteiten in het voorjaar.

Dit voorjaar organiseert DIA Rozenburg de MAART = GELUKSMAAND. Een programma vol activiteiten gericht op geluk en gezondheid in Rozenburg. 

Hulp nodig met je belastingaangifte?

DIA's buurtcoach helpt je.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Je hebt hiervoor tot 1 mei de tijd. Krijg je al stress bij het zien van de blauwe envelop? Kom je er zelf niet uit?

BINGO! Doe mee met Grote Digitale BingoSHOW met Eric en Karina

17 februari: een online avondje uit voor 8 tot 88 jarigen

Wat hebben de bingokaarten voor jou in petto? Heb je Netflix uitgekeken en zin in een écht leuke avond? Doe dan mee met de Grote Digitale BingoSHOW met Eric en Karina. We gaan dansen, lachen én zingen. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Boek jouw gratis online Liedjesvisite voor je ouders, opa’s en oma’s.

Zingen met Diva Dichtbij

Krijg bezoek van een échte diva aan huis! Lijkt het je leuk om op een andere manier écht contact met een ander te hebben? Of via muziek mooie herinneringen op te halen? Of naasten die ver weg wonen online mee te nemen met een mooi persoonlijk moment? Meld je aan voor de Online Liedjesvisite.

Doe mee met Winterschool van 29 december 2021 tot en met 7 januari 2022

Winterschool programma

Ook dit jaar organiseert DIA Rozenburg in de Kerstvakantie de Winterschool. Iedereen is welkom en deelname is GRATIS! De activiteiten worden georganiseerd van 29 december 2021 tot en met 7 januari 2022.

Binnenkort van start: training Omgaan met stress

donderdag 14, 21, 28 oktober en 4 november van 10:00 - 12:30

Slaap je slecht of heb je moeite met ontspannen? Pieker je 's nachts of wil je beter opladen? Doe dan mee met onze training 'omgaan met stress'.

Als je gaat scheiden met kinderen

Trainingen Stoere Schildpadden & Dappere Dino’s

Ga je scheiden? Dat is vaak heel verdrietig. Niet alleen voor jou en je partner, maar ook voor de kinderen. DIA biedt twee trainingen aan om kinderen te helpen.

Summerschool 2021: van maandag 19 juli tot en met donderdag 26 augustus een leuk programma

Geef je op voor een van onze activiteiten

DIA's Summerschool is van maandag 19 juli tot en met donderdag 26 augustus 2021. DIA heeft een geweldig programma samengesteld met allerlei leuke activiteiten zoals een fietsexcursie, mindfulnesstraining, workshop theater, kinderyoga, workshop natuurdocumentaire maken en nog heel veel meer.

Kom naar het multiculturele festival in Rozenburg

14 JULI VAN 12.00-17.00

Beleef Kleurrijk Rozenburg en proef alle culturen die het dorp kent. Tijdens dit multiculturele festival kun je genieten van live-muziek, een modeshow, kunst, cultuur en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. 

De toegang is gratis.

 

14 JULI VAN 12.00-17.00 

LEKSTRAAT 2-4, ROZENBURG

GRATIS TOEGANG

Gezocht: Tuinbaas

Aan de slag in de moestuin

Voor onze moestuin bakken aan de Lekstraat in Rozenburg zijn we op zoek naar een 'tuinbaas'. De tuinbaas is iemand met groene vingers die het leuk vindt om deze moestuin te beheren en vrijwilligers te leren hoe ze een moestuin kunnen onderhouden. Je bent gemiddeld een dagdeel per week nodig.
Wil jij je kennis delen met andere vrijwilligers? Meld je dan aan bij Nadja van Rems, via n.van.rems@diarozenburg.nl of via whatsapp 06 53 13 93 76.

De Grote Digitale BingoSHOW 2 met Eric en Karina

12 mei: Een online avondje uit voor 8 tot 88 jarigen.

Wat hebben de bingokaarten voor jou in petto? Ben je het thuis zitten zat en heb je wel zin in een leuke avond? Doe dan mee met de Grote Digitale BingoSHOW 2 met Eric en Karina. We gaan dansen, lachen én zingen. Er is een prijzenpakket t.w.v 200 euro te winnen! Wees er snel bij want er zijn maar 100 bingokaarten. Een bingopakketje kost 2 euro, dit is inclusief 2 bingokaarten, een drankje en iets lekkers.

Vacature Assistent Sociaal Beheerder ‘Huis van de Wijk’ en huiskamers DIA Rozenburg (16 uur)

Solliciteer vóór 15 april

In de Huizen van de Wijk van DIA Rozenburg, ontmoeten bewoners elkaar, nemen zij deel aan activiteiten en kunnen zij hun talenten ontwikkelen. Het Huis van de Wijk ‘de bieb’ is gevestigd in de bibliotheek van Rozenburg. Inmiddels is er ook een tweede Huis van de Wijk ‘Voor elkaar’ gelegen aan de Lekstraat in Rozenburg. Deze dragen beide bij aan sociale samenhang, inclusie en een sfeer waarin mensen omzien naar elkaar. Bewoners raken meer betrokken bij elkaar en de wijk. 

Een luisterend oor en praktische hulp aangeboden

en de babbelfoon voor de jeugd en jongeren!

Om in deze moeilijke tijden de Rozenburgers extra aandacht te geven, bieden we mensen een spreekuur aan. Je kunt hier terecht voor een luisterend oor of een praktische hulpvraag. Ook hebben we een babbelfoon gelanceerd voor jeugd en jongeren, je kunt bellen en appen.

Pay it forward

Geef een goede daad door met DIA.

Laten we eerlijk zijn, dit is geen makkelijke tijd. Corona beïnvloedt iedere Rozenburger op een bepaalde manier. Er is daarom extra reden om er voor elkaar te zijn en de verbinding met elkaar te behouden.

DIA's Winterschool gaat aangepast van start

van 21 december t/m 1 januari leuke activiteiten voor jong en oud.

DIA’s Winterschool gaat van start! Vanaf maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari organiseert DIA Rozenburg de Winterschool met allemaal leuke en creatieve activiteiten voor jong en oud. Door de nieuwe corona-maatregelen hebben we besloten om ons programma om te gooien, sommige activiteiten komen daardoor te vervallen en sommige gaan online door.

 

Dineren met DIA

Geef je op vóór 17 december

Ter voorbereiding op toekomstige kookplannen nodigt DIA 25 personen uit voor een (nu nog) gratis maaltijd op woensdag 23 december. In het gebouw aan de Lekstraat 2 zal een gezonde en verse hutspot met gehaktbal worden bereid. Dat ‘gezond’ kan letterlijk genomen worden: geen kleur- geur- of smaakstoffen, alles zo puur natuur als mogelijk. Datzelfde geldt voor de bal. In de toekomst hopen we hier een gewoonte van te maken, waarbij na corona ook gemeenschappelijk zou kunnen worden gegeten – het voormalig schoolgebouw is groot genoeg.

De Goed Gemutste Breicampagne

Doe mee met DIA.

 DIA doet mee met de Goed Gemutste Breicampagne. Met de campagne geven extra aandacht aan ouderen én zamelen we geld in voor het Nationaal Ouderenfonds. Doe mee en lever je zelfgebreide mutsjes in bij DIA. Met ieder mutsje doneert Innocent Smoothies 20 cent aan het fonds. Dus doe mee, en brei één muts, of honderd (of iets daar tussenin) en we maken er samen een succes van. Bij DIA staat inmiddels een doos waar je de mutsjes in kunt doen. Wil je af van je oude wol, brei- of haaknaalden? Er staat een houten dozen waar je jouw donatie kwijt kan.

Mondkapjes bij DIA

In de wandelgangen doe je je mondkapje op.

UPDATE: 

? Mondkapje verplicht in de gangen van DIA. Onlangs heeft de gemeente besloten mondkapjes verplicht te stellen bij de Huizen van de Wijk. DIA is ook een Huis van de Wijk.

Daarom is het vanaf vandaag verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Wanneer je gaat zitten, mag je hem af doen desgewenst. Het verplichte mondkapje geldt dus wanneer je je beweegt door de ruimte.

Dit geldt zowel voor onze locatie in de bibliotheek als de Lekstraat. We hopen jullie hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen kun je contact opnemen met Kadir Öztürk via contact@diarozenburg.nl

In eenvoudige taal: samenvatting van de corona maatregelen op 17 november

+ een tekening door Corine Matsers

Op dinsdag 17 november waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op televisie. Ze vertelden hoe het nu gaat met het coronavirus. De belangrijkste dingen leggen we uit.

DIA Rozenburg heeft een nieuwe projectleider!

Per 1 september volgt Kadir Öztürk, Wendy de Rijk op als projectleider DIA Rozenburg. Wendy blijft betrokken bij DIA en lid van de stuurgroep vanuit de functie van regiodirecteur Dona Daria. 

Kadir gaat samen met het team DIA aan de slag voor een verdere verduurzaming van de aanpak, innovatie & doorontwikkeling in Rozenburg.

voor meer info 

contact@diarozenburg.nl 

k.ozturk@diarozenburg.nl 

Laatste nieuws:

Vanaf 2 juni starten we weer met de opbouw van activiteiten

Vanaf 2 juni starten we weer met de opbouw van activiteiten vanuit de locaties. Alles Coronaproof. Alleen op afspraak, kleine groepen en 1,5 M afstand. We houden ons aan de RIVM richtlijnen en geven extra uitleg over de maatregelen in het pand. Gezondheid & Welbevinden staan voorop. Voor info: 06-27326854, contact@diarozenburg.nl Informatie over de activiteiten wordt geplaatst op onze FB pagina, onze website en  Instagram DIA Jeugd.

Voor Elkaar in Rozenburg

Voor elkaar in Rozenburg

 De Corona crisis raakt ons allemaal. Het vraagt aanpassing van ons allemaal. En het is heel goed mogelijk dat je er wat extra hulp bij kan gebruiken. Samen willen we er voor zorgen dat niemand in de knel komt en dat hulp voor iedereen beschikbaar is.

Wij zijn dan ook goed bereikbaar voor hulpvragen, advies, ondersteuning, signalen, samenwerking, informatie òf gewoon voor een praatje.

Bakkie koffie en knutselen?

Kom naar DIA's Creatieve Koffieochtend

Neem iedere dinsdagochtend gezellig deel aan de creatieve koffieochtend in DIA's Huis van de Wijk.

Ben je creatief en vind je het ook leuk om te kletsen en contact met anderen te hebben? Kom dan langs om kennis te maken bij de creatieve koffieochtend. Je mag zelf creatieve materialen meenemen of gebruik maken van de materialen die bij DIA aanwezig zijn.

Boek jouw gratis online Liedjesvisite voor je ouders, opa’s en oma’s.

Zingen met Diva Dichtbij

Krijg bezoek van een écht diva aan huis! Lijkt het je leuk om op een andere manier écht contact met een ander te hebben? Of via muziek mooie herinneringen op te halen? Of naasten die ver weg wonen online mee te nemen met een mooi persoonlijk moment? Meld je aan voor de Online Liedjesvisite.

Gelukswandeling

Wandelen langs de bijzondere & fijnste plekjes op Rozenburg

In samenwerking met enkele andere Rozenburgers heeft Geluksambassadeur Thea Bergwerff in 2021 de gelukswandeling samengesteld voor DIA. Met een redelijk wandeltempo duurt deze 6,25 km lange wandeling ca. 80 minuten. De route is inclusief diverse rustplekken en een aantal mogelijkheden om de wandeling in te korten of trappen te vermijden.
Ddownload gelukswandeling 

Pay it forward

Geef een goede daad door met DIA.

Laten we eerlijk zijn, dit is geen makkelijke tijd. Corona beïnvloedt iedere Rozenburger op een bepaalde manier. Er is daarom extra reden om er voor elkaar te zijn en de verbinding met elkaar te behouden.

Een luisterend oor voor Rozenburg

Reserveer een uurtje voor jezelf

Om in deze moeilijke tijden de Rozenburgers extra aandacht te geven bieden we mensen een luisterend oor met een kop koffie aan op de Lekstraat. Je kunt een tijdstip reserveren door te mailen of bellen. Vrije inloop is helaas niet mogelijk, vanwege de corona-maatregelen. Hieronder vind je het rooster van de DIA collega's.

Een luisterend oor voor Rozenburg

Reserveer een uurtje voor jezelf

Om in deze moeilijke tijden de Rozenburgers extra aandacht te geven bieden we mensen een luisterend oor met een kop koffie aan op de Lekstraat. Je kunt een tijdstip reserveren door te mailen of bellen. Vrije inloop is helaas niet mogelijk, vanwege de corona-maatregelen. Hieronder vind je het rooster van de DIA collega's.

De Goed Gemutste Breicampagne

Doe mee met DIA.

 DIA doet mee met de Goed Gemutste Breicampagne. Met de campagne geven extra aandacht aan ouderen én zamelen we geld in voor het Nationaal Ouderenfonds. Doe mee en lever je zelfgebreide mutsjes in bij DIA. Met ieder mutsje doneert Innocent Smoothies 20 cent aan het fonds. Dus doe mee, en brei één muts, of honderd (of iets daar tussenin) en we maken er samen een succes van. Bij DIA staat inmiddels een doos waar je de mutsjes in kunt doen. Wil je af van je oude wol, brei- of haaknaalden? Er staat een houten dozen waar je jouw donatie kwijt kan.